Direct van fabriek

Ook gespecialiseerd in projecten

5 jaar Kela garantie

Klantbeoordeling 4.3 / 5

Home / Zakelijk

Kela zakelijk

Kela is een absolute specialist op het gebied van projectinrichting.

Natuurlijk denkt u gelijk aan onze welbekende tapijttegels die menig kantoortuin sieren! Maar wij kunnen uw project met vrijwel alle vloertypen, of een combinatie daarvan, van alle gerenommeerde merken aankleden. Ook bent u niet gebonden aan tapijttegels van het eigen Kela-merk, wij bieden deze van alle grote merken zoals: BLOQ, IVC, Interface/Heuga, Modulyss en Balsan.
Om het plaatje compleet te maken, leveren wij ook raambekleding en extra’s zoals vloerverwarming. De mogelijkheden zijn legio, uw wensen leidend!

Waarom kiest u voor Kela?

Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij uw ruimte zowel praktisch als sfeervol kunnen inrichten. Wij werken met korte lijnen en komen bij u op lokatie, om u te voorzien van advies en het inmeten van alle producten. Wij werken met onze eigen installateurs, die garant staan voor een betrouwbare en hoogwaardige service. Indien gewenst, kan onze interieur-styliste u helpen met de styling en het kiezen van de mooiste kleuren.

Samen met u, maken we van uw ruimte het mooiste visitekaartje voor uw bedrijf en zorgen we ervoor dat u de meest functionele en praktische werkomgeving creëert. Wij begrijpen namelijk, dat de juiste omgeving niet alleen ontstaat door er aantrekkelijk uit te zien, maar vooral ook door goed na te denken over zaken zoals comfort, de akoestiek en de hygiene.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!