Direct van fabriek

Ook gespecialiseerd in projecten

5 jaar Kela garantie

Klantbeoordeling 4.3 / 5

Home / Over

Over ons

Over ons

Kela is al decennialang een begrip op het gebied van tapijttegels. Door altijd hoge kwaliteit en een goede service te leveren, weten zowel particuliere als zakelijke klanten de mooie showroom in Renswoude te vinden. De bijzondere producten, zoals de unieke hoogpolige tapijttegels, die ogen als een kamerbreed tapijt, vindt u nergens anders!

Kela tapijttegels worden duurzaam en kwalitatief in Nederland geproduceerd en er wordt met een vast team van betrouwbare stoffeerders gewerkt. Dit tezamen met de onmiskenbare ervaring van Kela, maakt Kela hét adres voor zachte, modulaire vloerbekleding. Naast ons eigen merk tapijttegels bieden wij deze ook van andere grote merken, zoals BLOQ, IVC, Interface/Heuga, Modulyss en Balsan. 

Historie Kela tapijttegels

Het begon in 1971 toen Piet van Heugten junior uit de schaduw van zijn vader, Piet van Heugten senior, de uitvinder van de revolutionaire Heuga tapijttegels, stapte en zijn eigen fabriek en showroom oprichtte. Door in te zetten op hoge kwaliteit, lokale productie en unieke productlijnen zoals de hoogpolige “Shaggy”, wist Kela snel naam te maken voor zichzelf en is het bedrijf inmiddels al jarenlang een betrouwbaar adres voor bedrijven en particulieren.

Tegenwoordig valt Kela onder Vleugel Vloeren BV, daarmee zijn de mogelijkheden van Kela verder uitgebreid. De unieke hoogwaardige tapijttegels van Kela kunnen nu gemakkelijk gecombineerd worden met de harde vloertypen en raamdecoratie die Vleugel Vloeren biedt. Eén betrouwbaar adres voor de gehele aankleding van uw ruimtes!